Foto: LETA

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) padomes priekšsēdētājs Mārtiņš Bičevskis pēc atkāpšanās no amata tuvākos divus mēnešus veltīs rokasbumbai, sacīja Bičevskis.

"Esmu Latvijas rokasbumbas federācijas vadītājs, tāpēc tuvākos divus mēnešus veltīšu sabiedriskajam darbam. Janvārī Norvēģijā paredzēts Eiropas čempionāts, un visu šo laiku veltīšu tam, lai nodrošinātu labāku [Latvijas izlases] sagatavošanos šim čempionātam," sacīja Bičevskis.

Pēc tam viņš esot gatavs atgriezties gan pie savas mentora prakses, gan izvērtēs citas iespējas, kur varētu izmantot savas komandas vadības un pārmaiņu vadības prasmes.

Bičevskis piebilda, ka kopumā ir liels gandarījums par VNĪ sasniegto pēdējo trīs gadu laikā, tomēr esot atšķīries viņa un Finanšu ministrijas (FM) redzējums par koncepta "Nākotnes birojs" ieviešanas ātrumu.

"Nesauktu to par domstarpībām, bet es uzskatīju, ka valsts iestāžu pāreja uz jaunām telpām jāveic pietiekami strauji, savukārt FM lēmusi, ka attīstība nebūs tik strauja. Ja šīs sajūtas par attīstību atšķiras, tad labāk savu enerģiju izmantot kam citam," sacīja Bičevskis.

Jau ziņots, ka Bičevskis šodien paziņoja par atkāpšanos no amata. Bičevskis par VNĪ padomes locekli tika iecelts 2016. gada nogalē, savukārt viņa pēdējā darba diena amatā būs 9. decembris.

Pārējie kompānijas padomes locekļi turpinās darbu, nodrošinot uzņēmuma darbības nepārtrauktību. VNĪ padomē strādā arī Inta Komisare, kura ir padomes priekšsēdētāja vietniece, un Ansis Grasmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!