Foto: DELFI
Ceturtdien, 6. septembrī, lidostas "Rīga" teritorijā izveidojusies bieza migla, kas aizkavējusi lidmašīnu nosēšanos, portālam "Delfi" apstiprināja lidostas pārstāve Laura Karnīte.

"Rīgas lidostu šovakar klāj bieza migla, redzamībai esot no 450 līdz 550 metriem. Tādēļ ir ieviestas pazeminātas redzamības procedūras. Kopumā lidlauka darbība nav būtiski ietekmēta, jo Rīgas lidostas infrastruktūra un skrejceļa uguņu sistēmas ļauj droši nosēsties un pacelties šādā redzamībā, līdz ar to lidojumi notiek pēc saraksta," portālam "Delfi" paskaidroja lidostas "Rīga" pārstāve Karnīte.

Pēc Latvijas Gaisa satiksmes norādījuma atsevišķus reisus uz apli novirzīja laikā, kamēr notika pāreja no normālas un pazeminātas redzamības procedūru. Taču tas nav radījis nozīmīgus kavējumus, pauda Karnīte.

Vietnē "flightradar24.com" pieejamā informācija liecina, ka, piemēram, reiss "FR2644" no Londonas, kam Rīgā bija jāpiezemējas pulksten 21.30, ap pulksten 22.30 turpina lidot un mest lokus virs Latvijas teritorijas.

Vairākus lokus virs Talsiem metis arī reiss "DY1074" no Oslo, kam Rīgā bija jāierodas pulksten 20.50. Taču vairākas lidmašīnas pēc riņķošanas ir sākušas nosēsties, liecina vietnē pieejamā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!