Foto: LETA
Bijušais Daugavpils domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis pieļauj iespēju piedalīties rudenī gaidāmajās ārkārtas Saeimas vēlēšanās.

"Gatavību iekļaut mani savā deputātu kandidātu sarakstā gaidāmajās vēlēšanās jau ir apliecinājuši vairāki politiskie spēki. Kuram no šiem piedāvājumiem piekritīšu, varētu kļūt zināms jau tuvākajā laikā," teica Lāčplēsis.

Nevienā no partijām Daugavpils eksmērs stāties pagaidām gan neplānojot, jo viņa prioritātes ir reģiona attīstība un pašvaldības. Savukārt nākotnē viņš neizslēdz iespēju iesaistīties jaunas partijas dibināšanā, kas varētu iestāties par reģionu interesēm.

Nu jau bijušais LPP/LC biedrs Lāčplēsis Daugavpils mēra amatu zaudēja šī gada martā, kad šajā amatā viņu nomainīja partijas biedre Žanna Kulakova. Drīz pēc tam Lāčplēsis paziņoja par savu izstāšanos no LPP/LC.

No 1.jūlija bijušais Daugavpils mērs atsācis darbu "Latvijas Hipotēku un zemes bankas" Daugavpils filiālē kā Kredītu daļas vadītājs. Šajā bankā Lāčplēsis sāka strādāt 2002.gadā, kad beidza pildīt 7.Saeimas deputāta pienākumus. 2005.gadā darbu bankā viņš pameta, jo tika ievēlēts par Daugavpils domes deputātu un domes priekšsēdētājas vietnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!