Kāda bijusī nodegušā "Reģu" pansionāta iemītniece izlēkusi pa savas jaunās mājvietas – aprūpes centra "Ziedkalne" – logu un nogādāta slimnīcā, ziņo "Latvijas avīze".
Pašlaik 1949. gadā dzimusī otrās grupas invalīde atrodas Jelgavas rajona slimnīcā. Sieviete tikusi cauri ar viegliem sasitumiem un varētu izrakstīties no ārstniecības iestādes, taču tuvākajā laikā viņu izmeklēs psihiatrs, lai noskaidrotu pacientes garīgās veselības stāvokli.

Negadījums notika pirmdien vēlu pēcpusdienā. Sieviete mazgāšanās laikā izlēkusi pa vannas istabas logu brīdī, kad aprūpētāja viņu uz mirkli pameta. Pēc kritiena sieviete neesot zaudējusi samaņu, arī kauli esot veseli. Pansionāta vadītāja domā, ka sieviete vēlējusies izdarīt pašnāvību.

Jelgavas rajona policijas pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece teica, ka policija pašlaik noskaidro notikušā apstākļus, tāpēc pāragri runāt par kritiena iemesliem un personāla lomu tajā. Kriminālprocess pagaidām nav ierosināts.

Pēc traģiskā ugunsgrēka "Reģu" pansionātā "Ziedkalnē" uz palikšanu iekārtojušies seši degušā pansionāta pacienti, lielākoties cilvēki pusmūžā ar garīgās veselības traucējumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!