Foto: DELFI
Nedēļas nogalē no 31. augusta līdz 1. septembrim Biķernieku trasē Rīgā notiks Latvijas Antīko automobiļu kluba organizētās Senlietu kolekcionāru un restauratoru dienas, portālu "Delfi" informēja Rīgas Motormuzejā.

Šis ir tradicionāls restauratoru, kolekcionāru un retro lietu cienītāju pasākums, ko jau vairāk kā trīsdesmit gadus organizē Latvijas Antīko automobiļu klubs. Parasti tirdziņš notika Ikšķilē, bet nu pārcelts uz Rīgu.

Šoreiz dalību tirdziņā apstiprinājuši senlietu krājēji ne tikai no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas, bet arī Baltkrievijas, Dānijas, Lielbritānijas, Polijas un Zviedrijas.

Senlietu tirdziņš ir lieliska iespēja satikt hobija domubiedrus, dalīties pieredzē par dažādu priekšmetu restaurāciju, kā arī papildināt savas spēkratu kolekcijas ar jauniem eksponātiem vai mājokļa interjeru ar kādu senu sadzīves priekšmetu, skaidro muzejā.

Saietā piedalās dažādu lietu krājēji, un bez jau minētajām lietām iespējams atrast gan rezerves daļas savam retro automobilim, motociklam vai divritenim, gan senāku laiku periodiskos izdevumus, kalendārus, grāmatas, rotaļlietas un porcelāna izstrādājumus.

Tirdziņš apmeklētājiem būs atvērts jau no plkst. 08.00 rītā. Ieeja bez maksas. Tirdziņa apmeklētāji šajās dienās var izmantot izdevību Rīgas Motormuzeju apmeklēt par puscenu.

Foto no jūnijā notkušā tirdziņa vēl Ikšķilē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!