Foto: Shutterstock

Rīgas pašvaldības policija (RPP) jūnija vidū, apsekojot Daugavgrīvas stadionu, konstatēja skeitparka konstrukciju bojājumu. Skeitparka rampas pārvaldītājs šobrīd izvērtē vai konstrukcijas ir iespējams atjaunot vai būvi būs nepieciešams demontēt, bet policija aicina līdz tam skeitparka rampu neizmantot nekāda veida aktivitātēm, portāls "Delfi" uzzināja RPP.

Uzreiz pēc atklātajiem bojājumiem RPP informāciju nodeva Rīgas pilsētas būvvaldes speciālistiem, kuri uzdeva skeitparka rampas pārvaldītājam nekavējoties nodrošināt tā ekspluatācijas pārtraukšanu līdz bīstamības novēršanai.

Skeitparka rampas pārvaldītājs šobrīd izvērtē vai konstrukcijas ir iespējams atjaunot vai būvi būs nepieciešams demontēt.

Jāatzīmē, ka šobrīd bīstamā teritorija ir norobežota ar policijas lentēm, tomēr tās tiek regulāri norautas. Skeitparku periodiski apseko gan teritorijas apsargs, gan RPP Kurzemes pārvaldes autopatruļas.

Lai preventīvi novērstu nelaimes gadījumus, policija aicina neapmeklēt Daugavgrīvas skeitparka rampu, nebojāt tajā izvietotās norobežojošas lentas, kā arī vecākus izskaidrot saviem bērniem, ka atrašanās uz šīs skeitparka rampas līdz konstatēto bojājumu novēršanai ir bīstama.

Vienlaikus, lai veicinātu sekmīgu Rīgas iedzīvotāju un policijas sadarbību, kā arī preventīvi novērstu iespējamās nelaimes, ja iedzīvotāji pamana, ka personas ir neatļauti izmanto skeitparka rampu, aicinām nekavējoties par to informēt policiju, zvanot pa diennakts operatīvo tālruni 110 vai uz RPP Kurzemes pārvaldes dežūrdaļu – 67181580.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!