Foto: stock.xchng
Braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem vietām apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās, informē Latvijas Valsts ceļi.

Zemgalē, Latgalē vietām migla, gaisa temperatūra no -9ºC līdz -2ºC.

Rīgas apkārtnē apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz apvedceļa Salaspils – Babīte. Autoceļš vietām sniegots, brauktuves tīra un kaisa.

Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Tukums un posmā Usma - Ventspils. Autoceļš sniegots, vietām apledo, brauktuves tīra un kaisa.

Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Saldus un posmā Grobiņa – Liepāja. Autoceļš apledo, vietām sniegots, un arī šīs brauktuves tīra un kaisa.

Jelgavas un Bauskas virzienos ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Autoceļš vietām sniegots, brauktuves tīra un kaisa.

Daugavpils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Pļaviņas – Daugavpils, posmā Jēkabpils – Varakļāni, posmā Sproģi – Medumi un uz Daugavpils apvedceļa. Autoceļš vietām sniegots un apledojis, brauktuves tīra un kaisa.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Līgatne un Raunas pagrieziens - Vireši. Autoceļš vietām sniegots, brauktuves tīra un kaisa.

Valmieras un Ainažu virzienos ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Autoceļš vietām sniegots, apledo, brauktuves tīra un kaisa.

Pa reģionālajiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā, izņemot Kuldīgas, Saldus, Balvu, Ludzas un Rēzeknes apkārtnes, kurās autoceļš vietām sniegots, brauktuves tīra un kaisa.

Latvijas valsts ceļi atgādina, ka ziemas apstākļos īsā laika periodā var mainīties braukšanas apstākļi un aicinām autovadītājus pievērst lielāku uzmanību savai braukšanas manierei un ceļa stāvoklim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!