Foto: LETA

Piektdienas rītā Latvijā autoceļi daudzviet apledojuši, vēsta Latvijas Valsts ceļi.

Latgalē vietām nelieli nokrišņi sniega veidā. Gaisa temperatūra ir no - 2 grādiem līdz +1 grādam pēc Celsija skalas.

Rīgas apkārtnē, Ainažu, Veclaicenes un Valmieras virzienos braukšanas apstākļi ir apmierinoši, Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļus posmā Usma - Ventspils. Autoceļš apledo, brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem, savukārt Liepājas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmos Kalnciems - Apšupes krustojums un Annenieki - Skrunda. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Daugavpils virzienā snigšana un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmos Ogre - Paternieki, Jēkabpils - Terehova, Grebņeva - Medumi, kā arī uz Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem, brauktuves kaisa, bet Jelgavas virzienā brauktuvju apledošana apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Jelgava - Eleja. Autoceļu kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Bauskas virzienā autoceļi apledo posmā Iecava - Grenctāle. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem;

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus Bauskas, Jelgavas, Ogres, Aizkraukles, Saldus, Balvu, Jēkabpils, Krāslavas, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes un Daugavpils apkaimēs. Brauktuves apstrādā ar pretslīdes materiāliem.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, uzņēmums aicina autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!