Foto: stock.xchng
Svētdien braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apgrūtināti vairākos posmos visā Latvijā, vietām bieza migla, liecina "Latvijas Valsts ceļi" informācija. Savukārt sinoptiķi brīdina, ka stiprs apledojums austrumu rajonos gaidāms visu svētdienu.

Rīgas apkārtnē uz abiem apvedceļiem ir apgrūtināti braukšanas apstākļi apledojuma dēļ.

Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Rīgas līdz Kūdrai, brauktuves apledo un tās kaisa. Liepājas virzienā apledojis posms no Rīgas līdz Apšupes krustojumam, Jelgavas virzienā - no Rīgas līdz Meitenei, Bauskas virzienā - posmā no Rīgas līdz Grenctātei.

Daugavpils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā no Rīgas līdz Ogrei, posmā no Varakļāniem līdz Terehovai, posmā no Grebņevas līdz Sproģiem un uz Rēzeknes apvedceļa, brauktuves vietām sniegotas un apledo, tās kaisa.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Rīgas līdz Līgatnei, Valmieras virzienā - posmā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam, Ainažu virzienā - posmā no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam, brauktuves apledo un tās kaisa.

Pa reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi apledojuma dēļ ir apgrūtināti Rīgas, Alūksnes, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Liepājas, Saldus un Talsu apkārtnēs. Sniegs uz brauktuvēm apgrūtina braukšanu Balvu, Daugavpils, Gulbenes, Krāslavas, Ludzas, Preiļu un Rēzeknes apkārtnēs. Brauktuves apstrādā ar pretslīdes materiāliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!