Remontdarbu dēļ Rīgā gaidāmi jauni īslaicīgi transporta satiksmes ierobežojumi. Laika posmā no 27.augusta plkst. 8.00 līdz 28.augusta plkst. 4.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Raiņa bulvārī, posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim, savukārt 25.augustā no plkst. 00.00 līdz plkst. 5.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Grēcinieku ielā, posmā no Peldu ielas līdz Mārstaļu ielai.
Remontdarbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kas atrodas slēgtajos posmos, transporta piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam un operatīvā transporta satiksmi.

Ar neērtībām jārēķinās arī sabiedriskā transporta pasažieriem, un Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas darbinieki lūdz pasažierus iepazīties ar informāciju par transporta kustības izmaiņām sabiedriskā transporta pieturvietās.

Papildus tam šonedēļ sākta vairāku Rīgas ielu seguma periodiskā atjaunošana un rekonstrukcija.

Sākusies ielas seguma periodiskā atjaunošana Ikšķiles ielā. Tāpat norit Mazās Juglas ielas rekonstrukcija posmā no Smilškalna ielas līdz Ezerkrastiem, Brīvdabas ielas un pievadceļa rekonstrukcija posmā no Brīvības gatves līdz Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja Rietumu vārtiem, Pils laukuma seguma rekonstrukcija Vecrīgā un ielas seguma periodiskā atjaunošana Krišjāņa Valdemāra ielā posmā no Bruņinieku ielas līdz Senču ielai.

Ielu seguma periodiskā atjaunošana tiek veikta tajos ielu posmos, kur ielas asfaltbetona segums ir savu mūžu nokalpojis un sliktā tehniskā stāvoklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!