Pašreizējais Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis nevēlas turpmāk būt Latvijas Zaļās partijas (LZP) biedrs, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta Panorāma" sacīja Latvijas Zemnieku savienības (LZS) priekšsēdētājs, kā arī Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

Viņš gan skaidroja, ka par šo jautājumu pats ar Truksni nav runājis, bet šādu informāciju dzirdējis pastarpināti, tāpēc informācija ir neoficiāla.

Tāpat Brigmanis nevarēja atbildēt, vai Truksnis būs Jūrmalas mērs no citas partijas, kā arī nezināja, vai šī brīža Jūrmalas mērs raugās uz citu partiju, no kuras kandidēt pašvaldības vēlēšanās. "Es domāju, ka cilvēks vienkārši grib, lai viņam liek mieru," sacīja Brigmanis.

Jau vēstīts, ka LZP valde pēc tam, kad publiskajā telpā parādījās informācija, ka Truksnis kopā ar citām personām ir iesaistīts Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja izmeklētā krimināllietā par iespējamu partiju nelikumīgu finansēšanu lielā apmērā, pieņēmusi lēmumi Truksni izslēgt no partijas, jo viņš nav atteicies no kandidēšanas uz Jūrmalas domes priekšsēdētāja amatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!