Foto: Publicitātes foto
Lai gan šajās brīvdienās Latvijā saglabāsies visai silts laiks un naktī uz sestdienu pamatīgi līs, daudzas slēpošanas trases, galvenokārt Vidzemē, turpinās ziemas sezonu, liecina apkopotā informācija.

13.-14.aprīlī darbu plāno turpināt "Baiļi", "Gaiziņš", "Kaķīškalns", "Mežkalni", "Ozolkalns", "Reiņa trase", "Žagarkalns" un vairākas citas slēpošanas trases.

Nākamajās brīvdienās, 20.-21.aprīlī, lielākā daļa slēpošanas trašu vairs nestrādās.

Saskaņā ar "Global Forecast System" prognozi naktī uz 13.aprīli visā Latvijā līs, bet turpmāk sestdien un svētdien liels lietus vairs nav gaidāms, tikai vietām būs īslaicīgi nokrišņi. Debesis pārsvarā segs mākoņi, vietām gaidāma arī migla.

Sestdien pūtīs mērens dienvidrietumu vējš, Kurzemē ar brāzmām līdz 14 metriem sekundē, svētdien - neliels ziemeļrietumu vējš. Gaisa temperatūra vietām, uzspīdot saulei, paaugstināsies nedaudz virs +10 grādiem, pretvēja piekrastē nav gaidāms par +2..+5 grādiem siltāks gaiss.

Nākamās nedēļas pirmajā pusē gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +12..+17 grādiem, vēsāks laiks saglabāsies Ziemeļvidzemes un Kurzemes rietumu piekrastē. Nākamās nedēļas nogale, visticamāk, būs nedaudz vēsāka nekā šīs nedēļas nogale, jo tad gaidāms brāzmains ziemeļrietumu vējš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!