Foto: LETA

Gaidāmajās brīvdienās darbs pie sniega izvešanas turpināsies un autovadītājiem jārēķinās ar īslaicīgiem apstāšanās un stāvēšanas aizliegumiem noteiktās ielās Rīgā, informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Jau šovakar tiks uzstādīta pagaidu ceļa zīme "Apstāties un stāvēt aizliegts" tādos ielu posmos kā Brīvības ielā no Cēsu līdz Matīsa ielai - nepāra numuru pusē, Pērnavas ielā no Zvaigžņu līdz Jāņa Asara ielai - pāra numuru pusē, Asara ielā no Pērnavas līdz Lienes ielai - pāra numuru pusē, Matīsa ielā no Valmieras līdz Vagonu ielai - nepāra numuru pusē, Vagonu ielā no Matīsa līdz Bruņinieku ielai - pāra numuru pusē, kā arī Ganību dambī no Lugažu ielas līdz Ķīnas vēstniecībai - nepāra numuru pusē.

Autovadītāji aicināti ievērot pagaidu lieguma ceļazīmi un nenovietot savas automašīnas šajos ielu posmos, kā arī būt saprotošiem un atsaucīgiem, kad sniega tīrīšanas tehnikas vadītājs lūdz pārvietot automašīnu, lai tehnika var izbraukt un notīrīt ielu.

Satiksmes ierobežojumi un stāvēšanas aizliegums būs spēkā līdz 18. janvārim. Pēc sniega tīrīšanas darbu paveikšanas ceļa zīmes tiks noņemtas un atjaunota iepriekšējā satiksmes organizācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!