Foto: LETA

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Oļegs Burovs (GKR) atstājis AS "Rīgas starptautiskā autoosta" padomes locekļa amatu, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Burovs "Rīgas starptautiskās autoostas" padomē darbojies kopš 2009. gada decembra līdz šā gada 21. janvārim, kad izmaiņas ierakstītas komercreģistrā.

2017. gadā viņš šajā amatā nopelnīja 17 840 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā pieejamā Burova amatpersonas deklarācija.

Pārējie AS "Rīgas starptautiskā autoosta" padomes locekļi turpina darboties bez izmaiņām. Uzņēmuma padomes priekšsēdētāja ir Vita Jermoloviča, padomes priekšsēdētāja vietnieks Ivans Ivanovs, bet padomes locekļi – Igors Kuzmuks (S) un Sergejs Serdjukovs.

Vēstīts, ka līdz ar kļūšanu par Rīgas vicemēru Burovs no Andra Amerika (GKR) pārņēma pašvaldības kapitāldaļu turētāja tiesības septiņās Rīgas kapitālsabiedrībās: SIA "Rīgas ūdens", SIA "Rīgas nami", SIA "Rīgas meži", SIA "Rīgas pilsētbūvnieks", SIA "Rīgas serviss", SIA "Getliņi EKO" un akciju sabiedrībā "Rīgas siltums".

Burovs arīdzan turpina vadīt Pilsētas īpašuma komiteju un Vidi degradējošo būvju komisiju.

AS "Rīgas starptautiskā autoosta" sniedz autoostas pakalpojumu Rīgā un Jelgavā.

Viens no lielākajiem autoostas akcionāriem ir pašvaldības sabiedriskā transporta uzņēmuma SIA "Rīgas satiksme" meitas uzņēmums SIA "Rīgas acs", kuram pieder 49,99% uzņēmuma akciju.

AS "Rīgas starptautiskā autoosta" 2017. gadā strādāja ar apgrozījumu 2,683 miljonu eiro apmērā, bet tās peļņa pēc nodokļiem bija 303 tūkstoši eiro. Uzņēmums nodarbināja 73 darbiniekus un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā bija 1,030 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!