No otrdienas un līdz 14. novembrim Rīgā uz Brīvības ielas iepretim tirdzniecības centram "Alfa" (posmā no Stāmerienas ielas līdz Ropažu ielai), ir noteikti satiksmes ierobežojumi - satiksme tiks organizēta trijās joslās – divās joslās centra virzienā, vienā joslā virzienā no centra.
image
Vieta kartē

Iebrauktuve uz tirdzniecības centru "Alfa" netiks slēgta, informēja SIA "Rīgas ūdens" sabiedrisko attiecību speciālists Arturs Mucenieks.

Satiksmes ierobežojumi ir noteikti, turpinoties maģistrālā ūdensvada rekonstrukcijas darbiem uz Brīvības ielas, kurus veic būvfirma SIA "Abagars". Kā apgalvo SIA "Abagars" būvdarbu vadītājs Jānis Veckaktiņš, no būvnieku puses tiks pieliktas maksimālas pūles, lai uz valsts svētku laiku būvdarbi šajā Brīvības ielas posmā tiktu pabeigti un iela pilnībā atbrīvota no satiksmes ierobežojumiem.

Rekonstrukcijas un būvniecības darbi tiek veikti projekta "Ūdenssaimniecības attīstība Rīga, 3. kārta" ietvaros. Projekta finansēšanu 85% apmērā veic Eiropas Savienības Kohēzijas fonds, savukārt atlikušos 15% līdzfinansē Rīgas dome un uzņēmums SIA "Rīgas ūdens".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!