Šomēnes tiks sākti remontdarbi uz Salu un Vanšu tilta, tādēļ vairākos šo tiltu posmos būs ierobežota transporta satiksme. Kā informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretārs Jānis Vahers, šomēnes tiks sākti remontdarbi uz Salu tilta estakādēm Daugavas labajā krastā un Zaķusalā, bet mēneša beigās remonts tiks sākts uz Vanšu tilta labā krasta satiksmes pārvada.
Tādēļ no 12.aprīļa remontdarbu dēļ būs slēgta satiksme uzbraukšanai no Krasta ielas uz Lāčplēša ielu. Transporta kustība no Krasta ielas uz Lāčplēša ielu centra virzienā tiks organizēta, izmantojot esošo apgriešanās vietu Krasta ielā pie tirdzniecības centra "Mols". Estakādes remontu plānots pabeigt 29.jūnijā.

22.aprīlī sāksies estakādes nobraukšanai no Salu tilta uz Krasta ielu remontdarbi. To laikā visu veidu satiksme uz šīs estakādes tiks slēgta. Transporta kustību no Salu tilta uz Krasta ielu Ķengaraga virzienā paredzēts organizēt pa labā pagrieziena esošo cilpu centra virzienā, pēc tam pa Puškina ielu, Maskavas ielu un Turgeņeva ielu. Remontdarbus šajā posmā plānots pabeigt līdz 6.jūlijam.

15.aprīlī sāk remontēt līklīnijas estakādi nobraukšanai no Salu tilta uz Zaķusalu, līklīnijas estakādi uzbraukšanai no Zaķusalas uz Salu tilta, kā arī taisnvirziena estakādes uzbraukšanai un nobraukšanai no Salu tilta uz Zaķusalu. Remontdarbu pirmajā posmā šajās estakādēs būs slēgta viena braukšanas josla, savukārt remontdarbu otrajā posmā tiks atvērtas labotās braukšanas joslas. Visus remontdarbus šajās estakādēs plānots pabeigt līdz 5.septembrim.

Savukārt 27.aprīlī sāksies Vanšu tilta labā krasta satiksmes pārvada no Latvijas Bankas ēkas līdz Daugavas krastam remontdarbi. Nobrauktuves remonta pirmajā posmā satiksmei būs slēgta visa brauktuves labā puse virzienā uz pilsētas centru. Tādēļ transports virzienā uz Pārdaugavu varēs pārvietoties pa divām braukšanas joslām, bet virzienā uz pilsētas centru, apbraucot remonta zonu, pa vienu joslu.

Remontdarbu pirmajā posmā, ņemot vērā šādu satiksmes sadalījumu virzienā no Pārdaugavas pār Vanšu tiltu drīkstēs pārvietoties tikai sabiedriskais un speciālais transports. Pārējais transports drīkstēs braukt pa Kalnciema ielu, Raņķa dambi un Uzvaras bulvāri pār Akmens tiltu.

Veicot Vanšu tilta labā krasta satiksmes pārvada remontdarbu otro posmu, slēgta būs uzbrauktuves labā puse virzienā uz Pārdaugavu. Viss transports virzienā uz pilsētas centru varēs pārvietoties divās joslās, bet virzienā uz Pārdaugavu satiksme, apbraucot remontdarbu vietu, būs organizēta vienā joslā. Tādēļ transporta kustība remontdarbu laikā būs atļauta tikai sabiedriskajam uz speciālajam transportam.

Pārējais transports uz Pārdaugavu varēs nokļūt pa Noliktavas ielu, Muitas ielu un 11.novembra krastmalu uz Akmens vai Salu tilta. Remontdarbus uz Vanšu tilta plānots pabeigt līdz 15.augustam. Savukārt Akmens tilta laidumu un balstu remontdarbi turpināsies līdz 31.jūlijam, taču tie satiksmi neietekmēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!