Foto: F64

Vidzemē būvdarbu dēļ uz Siguldas šosejas, no Rīgas puses desmit kilometrus garā posmā no pagrieziena uz Langstiņiem, ievesti satiksmes ierobežojumi, portālu “Delfi” informēja VAS “Latvijas Valsts ceļi”.

Satiksme pa Siguldas šoseju abos virzienos organizēta ar ātruma ierobežojumiem un pa vienu joslu katrā virzienā.

Tāpat ar papildu desmit minūtēm ceļā jārēķinās, braucot Valmieras virzienā pirms Stalbes, bet aptuveni 35 minūtes prasīs arī būvdarbu zonas šķērsošana pie Salacgrīvas.

Ievērojami satiksmes ierobežojumi ieviesti Vecpiebalgas novadā uz ceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona. Tur satiksmi regulē septiņi luksofori. :ai šķērsotu būvdarbu zonu, autovadītājiem ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

Kurzemē lielākie ierobežojumi ir uz Liepājas šosejas. Lai šķērsotu pašreiz aktīvās četras būvdarbu zonas, šoferiem nepieciešama papildu pusotra stunda. Jau iepriekš ziņots, ka no pagājušās piektdienas satiksmei ir atvērts Sabiles ceļš. Satiksmi vienā remontdarbu posmā regulē ar luksoforiem.

Savukārt Zemgalē 30 minūtes būs jāpavada, lai izbrauktu Jelgavas šosejas remontposmu pirms Lietuvas robežas. Vēl 20 minūtes šoferiem ceļā būs jāpavada iepriekšējā nedēļā sākto Bauskas šosejas remontdarbu zonā no Ķekavas novada robežas līdz Iecavai.

Arī Latgalē turpinās ceļu būvdarbi Rēzeknes un Daugavpils apkārtnē - kopumā piecos objektos uz valsts galvenajiem ceļiem. Rēzeknes apkārtnē no Rēzeknes robežas līdz apvedceļa aplim jārēķinās ar papildu 10 minūtēm, bet ceļa posmā no Viļāniem līdz Rēzeknei remontposmu var šķērsot 20 minūtēs. Arī Ludzas virzienā, posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei, autovadītājiem jārēķinās ar papildu 20 minūtēm ceļā.

Daugavpils apkārtnē darbi noris ceļa posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij. Remontdarbu posmā iespējami līdz pat sešiem luksoforu posmiem un ceļā jāpavada papildu 40 minūtes. Un Lietuvas pierobežā notiek Laucesas tilta rekonstrukcija, un tilta šķērsošana prasīs aptuveni piecas minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!