Foto: Shutterstock

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) rīkotās čeku loterijas augusta izlozei bija reģistrēts 1 066 881 čeks, kvīts un biļete, portālu “Delfi” informēja dienests.

13. septembrī TV3 raidījumā “SuperBingo” tradicionāli tika paziņoti VID rīkotās Čeku loterijas naudas balvu un papildu balvu laimētāji par augusta mēnesi.

No visiem čekiem tika izlozētas 54 naudas balvas, kā arī 16 papildu balvas, ko sarūpējuši VID padziļinātās sadarbības programmas dalībnieki

Čeku loterija turpinās, un tajā var piedalīties ikviens, reģistrējot tīmekļa vietnē www.cekuloterija.lv čeku, kvīti un biļeti vismaz 5 eiro vērtībā. Darījumu apliecinošajam dokumentam ir jābūt izsniegtam par preci vai pakalpojumu, kas saņemts no Latvijā reģistrēta nodokļu maksātāja.

Septembrī saņemtos čekus, kvītis un biļetes var reģistrēt līdz pat šī gada 5. oktobrim. Septembra čeku loterijas rezultātu paziņošana gaidāma jau oktobra otrajā svētdienā, 11. oktobrī.

Ik mēnesi čeku loterijas ietvaros tiek izlozētas 54 naudas balvas, no kurām viena naudas balva ir 10 000 eiro vērtībā, trīs 5000 eiro naudas balvas un 50 naudas balvas 100 eiro vērtībā.

Katru mēnesi tiek izlozētas ne tikai naudas balvas, bet arī dažādas vērtīgas Padziļinātās sadarbības programmas dalībnieku sarūpētās balvas.

Savukārt 2020. gada izlozes dalībnieki nākamā gada sākumā pretendēs uz pilna apmēra laimestiem – četriem 10 000 eiro laimestiem, piecām 2000 eiro naudas balvām un lielo laimestu 20 000 eiro vērtībā.

Loterijas dalībniekiem, kuri laimējuši kādu no augusta mēneša naudas balvām vai Padziļinātās sadarbības programmas dalībnieku papildu balvām, ir jāpiesakās VID Elektroniskās deklarēšanas sistēmā (EDS) līdz 2020. gada 13. oktobrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!