Foto: F64

Galvenokārt valsts centrālajā daļā un Kurzemē sniegs un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem autoceļiem, portālu "Delfi" informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Patlaban braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti Siguldas virzienā no Rīgas līdz Vangažiem, uz Rīgas apvedceļa no Baltezera līdz Saulkalnei, kā arī Bauskas virzienā no Iecavas līdz Grenctālei un Daugavpils virzienā no Ogres līdz Lielvārdei un no Pļaviņām līdz Nīcgalei. Latgales pusē apledojums klāj ceļus arī Rēzeknes virzienā no Jēkabpils līdz Varakļāniem.

Tāpat ceļi apledojuši Jelgavas virzienā no Rīgas līdz Jelgavai, Liepājas virzienā no Anneniekiem līdz Liepājai un no Liepājas līdz Rucavai un Ventspils virzienā no Rīgas līdz Kūdrai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Aizkraukles, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils, Kuldīgas, Liepājas, Madonas, Ogres, Preiļu, Saldus un Tukuma apkārtnē.

Sniegotos un apledojušos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 93 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!