Foto: DELFI
Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem daudzviet ir apgrūtināti, jo brauktuves ir sniegotas un apledojušas, informē Latvijas Valsts ceļi.

Autoceļu uzturēšanas darbi naktī uz trešdienu uzsākti jau pirms pusdiviem.

Saskaņā ar LVC informāciju Rīgas apkaimē apgrūtināta braukšana ir uz apvedceļa posmā Baltezers – Saulkalne, savukārt Ventspils virzienā - posmos Kūdra – Strazde un Talsi - Usma.

Slidens ceļš ir arī visā ceļā uz Daugavpili un Ainažiem, savukārt Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Apšupes krustojums – Liepāja.

Braucot uz Siguldu, īpaši piesardzīgiem autobraucējiem jābūt posmos Rīga – Raunas pagrieziens un Vireši – Veclaicene, savukārt Valkas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir no Murjāņiem līdz Raganai un no Brasas tilta līdz Valkai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apmierinoši braukšanas apstākļi ir vien Jelgavas apkārtnē. Citviet autoceļi sniegoti, vietām apledojuši. Brauktuves tīra un kaisa.

Uz vietējiem autoceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Brauktuves tīra atbilstoši ceļu uzturēšanas klasēm un veic bīstamo posmu pretslīdes apstrādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!