Foto: DELFI

Braucot uz festivālu "Summer Sound" Liepājā šajā nedēļas nogalē, ir jārēķinās ar papildu stundu ceļā, brīdina VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Uz Liepājas šosejas (A9) ir trīs remontdarbu posmi: no Anneniekiem līdz Kaķeniekiem, pie Blīdenes un seši luksoforu posmi no Saldus līdz Bukupei.

Ar lēnāku satiksmi jārēķinās, braucot arī citviet. Piemēram, nedēļas nogalē Lielvārdes novada svētku dēļ būs satiksmes ierobežojumi Lielvārdē, velomaratona sacensības notiks Madonā, bet Sabiles Vīna svētki – Sabilē.

Joprojām visvairāk remontdarbu ir uz Ventspils šosejas (A10) – pieci posmi, kuru kopējais garums 40 kilometri. Uz autoceļa Jēkabpils–Rēzekne–Ludza (A12) no Varakļāniem līdz Ludzai ir divi būvdarbu posmi, bet katrs no tiem prasa papildu stundu. Posms no Daugavpils līdz Medumiem (A13) – pat pusotru stundu. Satiksmei ir slēgts ceļa posms pie Rēzeknes Gulbenes virzienā (P36), kā arī no Tīnūžiem līdz Ogrei (P5), un tur jāizmanto apbraucamie ceļi, norāda "Latvijas valsts ceļi".

Uz Valmieras šosejas no Braslas tilta līdz Straupei ir trīs luksoforu posmi, posmu var izbraukt pusstundā, uz Daugavpils šosejas no Aiviekstes tilta līdz Jēkabpilij ir divos posmos satiksmi organizē satiksmes regulētāji, posmu var izbraukt pusstundā, bet no Krāslavas Baltkrievijas virzienā satiksmi organizē satiksmes regulētāji un ar luksoforiem, un posmu var izbraukt nepilnā pusstundā.

Darbi tiek veikti arī citur.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!