Interneta personāla atlases kompānija "CV Market" ar mērķi palielināt darba meklētāju izpratni par Latvijas darba devēju vērtībām, motivācijas sistēmu un vakancēm organizēs konkursu "Iepazīsti Latvijas darba devēju", informēja uzņēmumā.
Kā skaidroja "CV Market" direktors Vladimirs Korickis, galvenā konkursa mērķauditorija ir kompāniju personāla atlases speciālisti vai personas, kas atbild par personāla atlasi un vadīšanu kompānijā.

Piesakoties dalībai konkursā, kompānijas īsi iepazīstina ar sevi, raksturojot savu darbības sfēru, galvenās kompānijas vērtības un darbinieku motivācijas instrumentus uzņēmumā.

Lai palielinātu atsaucību savas kompānijas sadaļai "CV Market" vortālā, kompānija var uzrakstīt izglītojošu materiālu par vienu no darba meklētājus interesējošu tēmu. Piemēram, kādas metodes kompānija izmanto darbinieku atlasē un darba intervijās, kādam jābūt CV un pieteikuma vēstulei, lai tā īpašnieku uzaicinātu uz pārrunām un uz citiem darba tirgū vienmēr aktuāliem jautājumiem.

Savukārt darba ņēmēji aicināti balsot par labākajiem darba devējiem un uzdot tiem jautājumus par darba vidi un vakancēm. Darba devēji, kas iegūs augstāku vērtējumu no darba ņēmēju puses, saņems balvas no konkursa atbalstītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!