Līdz 1.aprīlim vidusskolēniem ir tiesības mainīt izvēlētos centralizētos eksāmenus vai pieteikties papildu eksāmena kārtošanai, iesniedzot iesniegumu izglītības iestādes vadītājam, informē Izglītības satura un eksaminācijas centrā (ISEC).
Savukārt personas, kas jau ieguvušas atestātu par vispārējo vidējo izglītību vai diplomu par profesionālo vidējo izglītību un kurām nepieciešams kārtot eksāmenu, lai saņemtu vispārējās vidējās izglītības sertifikātu, kas nepieciešams kā konkursa atlases kritērijs uzņemšanai augstākās pakāpes izglītības programmās, var pieteikties augstskolā, ar kuru ISEC ir noslēdzis sadarbības līgumu par eksāmenu organizēšanu. Pieteikties iespējams arī līdz šī mācību gada 1.aprīlim.

2007./2008.mācību gadā centralizētie eksāmeni tiks organizēti Latvijas Universitātē, Daugavpils Universitātē, Latvijas Lauksaimniecības universitātē, Liepājas Pedagoģijas akadēmijā un Vidzemes Augstskolā.

Plānots, ka 2007./2008.mācību gadā ISEC vispārējās vidējās izglītības sertifikātus izglītības pārvalžu vadītājiem izsniegs 2008.gada 18.jūlijā. Savukārt augstskolas sāks studentu uzņemšanu 21. jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!