Foto: F64

Demisionējušajai veselības ministrei Ingrīdai Circenei ( V) nākotnes plāni vēl ir neskaidri, taču viņa domā par piedāvāto darbu Eiropas Savienības (ES) struktūrās.

Nākotnes plāni vēl īsti skaidri nav, jo droši vien paies vēl vairāki mēneši, kamēr varēšu atsākt darbu," intervijā Latvijas Radio trešdien atzina Circene.

Viņa apliecināja, ka no pašas pārstāvētās partijas ir saņēmusi piedāvājumu strādāt ES struktūrās,  taču šis darbs varētu būt Gruzijā. Taču Circene vēl nav izlēmusi, vai darbu pieņemt, jo domājot, vai ar viņas pašreizējo veselības stāvokli iespējams doties strādāt uz valsti, kur veselības aprūpe nav sevišķi labā līmenī.

Circene apliecināja, ka izteikto darba piedāvājumu ES varot uztvert kā zināmu kompromisu staro viņu un partiju.

„„Vienotība" ir profesionāla partija, bet atsevišķu cilvēku populisms un reformu noraidīšana - man tas nav pieņemami. Problēma nav „Vienotībā", bet atsevišķos cilvēkos," vaicāta par pašreizējām attiecībām ar partiju sacīja Circene.  

Tāpat viņa atzīmēja, ka viņai ir svarīgi saglabāt savu kvalifikāciju medicīnā, turklāt, tā kā viņai vēl neesot skaidrības par turpmākajām darba gaitām, tad kvalifikācijas saglabāšana esot būtiska.

Jau vēstīts, ka Circene 7.jūljā ministru prezidentei Laimdotai Straujumai ( V) iesniedza demisijas rakstu, ko Straujuma pieņēma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!