Foto: LETA
Sestdien Jelgavā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā cietušas piecas automašīnas un trīs cilvēki. Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietis arī viens gājējs, divi velosipēdisti, kā arī mopēda vadītājs un pasažieris, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Jelgavā Raiņa ielā 1975. gadā dzimusi automašīnas "Citroen Berlingo" vadītāja nepārliecinājās par kustības drošību un ietriecās priekšā stāvošā "Renault Clio" automašīnā, kura pēc sadursmes uzstumta "Audi 100" , "Audi A4 Avant" un "Audi 80" automašīnām.

Sadursmē cieta automašīnas "Renault" 1959. gadā dzimusī vadītāja un divi pasažieri – 1987. gadā dzimis vīrietis un 1936. gadā dzimusi sieviete. Medicīniskā palīdzība cietušajiem sniegta notikuma vietā.

Rīgā Lāčplēša ielā 1963. gadā dzimis automašīnas "Volkswagen" vadītājs uzbrauca 1994. gadā dzimušam velosipēdistam, kurš ar gūtajām traumām nogādāts slimnīcā. Nepaveicās arī kādam 1991. gadā dzimušam velosipēdistam, kurš nogādāts slimnīcā pēc tam, kad tas Salas pagastā uz autoceļa AizkraukleJēkabpils sadūrās ar "Volkswagen Golf" automašīnu.

Savukārt Līvānos Rīgas ielā, braucot ar neatbilstošu ātrumu, apgāzās mopēds "Yinhiang". Negadījumā cieta 1989. gadā dzimušais mopēda vadītājs un 1983. gadā dzimušais pasažieris, kuri nogādāti slimnīcā.

Rīgā Dzirciema ielā 1985. gadā dzimis automašīnas "Toyota" vadītājs uzbrauca gājējām, kurš šķērsojis ielu pa gājēju pāreju. Cietušais gājējs nogādāts slimnīcā.

Pavisam diennaktī reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki.

Par sēšanos pie stūres alkohola vai narkotisko vielu reibumā policija pieķērusi 31 cilvēku. No tiem 13 ir autovadītāji, bet 18 vadījuši velosipēdu vai mopēdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!