Foto: Publicitātes foto
Covid-19 izplatības dēļ klientus otrdien, 23.martā, neapkalpos Rīgas 35.pasta nodaļā, informēja VAS "Latvijas pasts".

No trešdienas, 24.marta, līdz piektdienai, 26.martam, Rīgas 35.pasta nodaļā tiks nodrošināta tikai sūtījumu izsniegšana. Citus pakalpojumus, tajā skaitā maksājumu pakalpojumus, iespējams saņemt jebkurā citā pasta nodaļā, tostarp tai tuvākajā pasta nodaļa - Rīgas 84.pasta nodaļā Vaidavas ielā 1, kas darba dienās strādā no plkst.8 līdz plkst.20.

Pastā norādīja, ka infekcijas izplatības dēļ traucēts arī pastnieku darbs, tādēļ šonedēļ konkrētās teritorijas klientiem iespējami piegādes ierobežojumi un kavējumi.

Jau vēstīts, ka "Latvijas pasta" apgrozījums pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, bija 93,146 miljoni eiro, kas ir par 3,1% mazāk nekā 2019.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 55,3% - līdz 2,313 miljoniem eiro.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!