Foto: SPKC
Latvijā ir 19,6 ar jaunā koronavīrusa izraisītās saslimšanas Covid-19 saslimušie uz 100 000 iedzīvotāju, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Kopumā ir veikti 14 313 testi, no kuriem 376 ir pozitīvi, kas ir 2,6% no veiktajiem testiem.

Šajā diennaktī veikts gandrīz uz pusi mazāk Covid-19 testu nekā iepriekšējā.

Jau ziņots, ka pēdējā diennaktī veikti 502 izmeklējumi personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19. No tiem saslimšana apstiprināta 29 cilvēkiem, portālu "Delfi" informēja SPKC.

Savukārt Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka 28 pacienti stacionēti, tai skaitā 25 ar vidēju, bet trīs ar smagu slimības gaitu.


Līdz šim Covid-19 konstatēts kopumā 45 pašvaldībās – Jelgavas, Talsu, Tukuma, Iecavas, Ķeguma, Alojas, Mārupes, Rūjienas, Rēzeknes, Limbažu, Stopiņu, Sējas, Siguldas, Ogres, Carnikavas, Garkalnes, Cēsu, Smiltenes novadā.

Tāpat saslimšana ar Covid-19 reģistrēta Aizkraukles, Vecumnieku, Bauskas, Kocēnu, Ozolnieku, Olaines, Mērsraga, Ķekavas, Babītes, Salaspils, Krustpils, Grobiņas, Kuldīgas, Ventspils, Aizputes, Saldus, Ādažu, Krāslavas, Alūksnes un Engures novados, kā arī Liepājā, Rīgā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Jēkabpilī un Daugavpilī.

Visvairāk ar Covid-19 inficēto vēl joprojām ir Rīgā – 101 līdz 250, kam seko Jūrmala.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!