Foto: LETA
Restorāna "Riviera" personāls saņēmis negatīvus Covid-19 testu rezultātus, līdz ar to visi darbinieki, ievērojot visus nepieciešamos epidemioloģiskos pasākumus, turpina darbu restorānā, portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā.

"Darbinieku un restorāna viesu veselība ir mūsu galvenā prioritāte. Tāpēc mēs turpinām sekot līdzi jaunākajām drošības prasībām, lai līdz minimumam samazinātu saslimšanas riskus. Tādu epidemioloģisko pasākumu īstenošana kā regulārā telpu dezinfekcija, personāla veselības pārbaude, distances un cilvēku skaita pie galdiņiem ievērošana jau ir kļuvusi par mūsu ikdienu. Līdz ar to ceram, ka visi kopīgiem spēkiem, rīkojoties atbildīgi, spēsim pandēmiju pārdzīvot," saka "Riviera" līdzīpašnieks un šefpavārs Jānis Sokolovskis.

"Riviera", kuru jūnija beigās apmeklēja ar jauno koronavīrusu inficētie, bija nosūtījis savus darbiniekus Covid-19 testēšanai. Restrāna īpašnieki arī veica pilnu telpu dezinfekciju, aktīvi sadarbojoties ar Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC).

Restorāns turpina darbību ierastajā režīmā, ievērojot visaugstākos drošības standartus, norāda uzņēmumā.

"Delfi" jau rakstīja, ka Rīgas restorāni "Riviera" un "Aqua Luna" iepriekš nosūtīja savus darbiniekus Covid-19 testēšanai.

Arī restorāns "Legend Beach" Jūrmalā, kuru bija apmeklējuši vairāki ar Covid-19 saslimušie, un kurš uz laiku bija slēgts dezinfekcijas veikšanai, ir atsācis darbību, iepriekš vēstīja restorānā.

Restorāna "Aqua Luna" pārstāvji informēja, ka, veicot visus drošības pasākumus un, lai novērstu jebkādas bažas klientiem un darbiniekiem, visi restorāna "Aqua Luna" darbinieki veica Covid-19 testu. Restorāna darbinieku testa rezultāti bija negatīvi.

Vienlaikus "Aqua Luna" informēja, ka ņemot vērā 27. jūniju kā kontakta datumu, balstoties uz SPKC sniegto informāciju un uzņēmuma veiktajiem epidemioloģiskajiem pasākumiem, restorāns plāno atsākt darbību. Visu darbinieku testēšana uz Covid-19 ir veikta, kā arī īstenota restorāna telpu dubulta dezinficēšana.

Jau vēstīts, ka personām, kuras 27. jūnija vakarā apmeklēja restorānu "Aqua Luna" vai 28. jūnija vakarā bija restorānā "Riviera" Rīgā, ir rūpīgi jāseko līdzi veselības stāvoklim un Covid-19 raksturīgo simptomu parādīšanās gadījumā jāsazinās ar ārstu vai jāzvana uz vienoto tālruni Covid-19 testa pieteikšanai.

Minētā prasība saistāma ar Covid-19 uzliesmojumu, kura dēļ vairākiem cilvēkiem ir konstatēta saslimšana ar vīrusu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!