Foto: LETA
Rēzeknes domē trīs līdz šim pret Covid-19 nevakcinētie un iepriekš uz laiku pilnvaras zaudējušie deputāti vakcinējušies un atsākuši darbu, bet bijusī vicemēre Lidija Ostapceva (S), kuras pilnvaras arī apturētas Covid-19 sertifikāta neesamības dēļ, nolikusi mandātu, noskaidroja aģentūra LETA.

Rēzeknes domes deputāta mandāts šodien atjaunots Olgai Strodei (S). Iepriekš Strode atstādināta no deputātes amata neesoša Covid-19 sertifikāta dēļ, jo vakcināciju viņa neesot varējusi veikt veselības apsvērumu dēļ.

Tāpat deputāta pilnvaras atjaunotas arī Inārai Grocei (Latgales partija, NA, LZP, JV, LRA) un Kristīnei Kokorevičai (S).

Savukārt Ostapceva atteikusies no deputātes mandāta.

"Visi mandātu zaudējušie domnieki veikuši vakcinācijas procesu un atsākuši darbu domē, izņemot Lidiju Ostapcevu, kura pēc pašas vēlēšanās izlēmusi atstāt deputātes amatu", aģentūrai LETA norāda domes komunikācijas speciāliste Marina Sokolova.

Jau ziņots, ka kopumā deputāta pilnvaras novembrī Rēzeknes domē bija apturētas četriem no 13 Rēzeknes domes deputātiem, kuri nevarēja uzrādīt Covid-19 sertifikātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!