Foto: LETA

Dienu pēc tam, kad Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam tika apstiprināta saslimšana ar "Covid-19" un viņa kolēģiem Saeimā un valdībā noteiktas pārbaudes un pašizolācija, Saeimas deputāti sākuši saņemt analīžu rezultātus, ar kuriem aktīvi dalās sociālajos tīklos.

Portāls "Delfi" apkopo deputātu paziņojumus sociālajos tīklos. Par negatīvu analīžu iznākumu paziņojuši arī vairāki valdības locekļi.

Jau ziņots, ka Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa saslimšanas ar "Covid-19" dēļ Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) izmeklēs visus parlamentāriešus un citus parlamenta darbiniekus, sestdien žurnālistiem paziņoja SPKC pārstāvis Jurijs Perevoščikovs.

Tāpat cilvēkiem, kuri ir kontaktējušies ar Kaimiņu, turpmākās 14 dienas ir jāpavada pašizolācijā, sekojot līdzi savam veselības stāvoklim un nepieciešamības gadījumā vēršoties pēc mediķu palīdzības.

Ņemot vērā, ka Kaimiņš kontaktējies arī ar valdības pārstāvjiem un piedalījies koalīcijas partiju Sadarbības padomes sēdēs, pašizolēties nepieciešams arī valdības locekļiem, tostarp Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam (JV)

Kā ziņots, saistībā ar "Covid-19" izplatību sabiedrības veselības nolūkos Ministru kabinets turpmāk strādās attālinātā režīmā, netiekoties klātienē, informēja Valsts kancelejā. Koalīcijas darbs, tajā skaita sadarbības sanāksmes un valdības sēdes turpmāk notiks attālināti, pilnībā nodrošinot valdības darba nepārtrauktību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!