Foto: Publicitātes foto
Deju mūzikas kolektīvs "Faithless" nācis klajā ar paziņojuma, ka pēc 15 gadus ilgas darbības liks punktu kopīgai radošajai karjerai un pareizējā turneja ir atvadas un pateicība visiem faniem, raksta ārvalstu prese.

Publiskais paziņojums pieejams "Faithless" mājaslapā. "Ir laiks aizvērt grāmatu un atdot to atpakaļ bibliotēkā," raksta dziedātājs Maxi Jazz.

"Kopā ar jums tas bija visneticamākais, iespaidīgākais aizkustinošākais piedzīvojums, nekad nedomājām, ka šī dēka būs tik ilga," teikts paziņojumā.

Tāpat Maxi Jazz izsaka pateicību visiem faniem, piebilstot, ka nekad nespēs izteikt tik daudz pateicības vārdu cik viņi pelnījuši. "Tās būs atmiņas, kas pavadīs mani visu manu turpmāko dzīvi," pateicību pauž Maxi Jazz.

"Faithless" karejas ziedu laiki bija deviņdesmito gadu otrā puse, kad tiks izdoti tādi singli kā 'God Is A DJ', 'We Come 1' un 'Insomnia', kas jau kļuvuši par deju mūzikas klasiku.

Grupa, kurā darbojās trīs mūziķi – Maxi Jazz, Sister Bliss un Rolo, savu sesto un pēdējo albumu "The Dance" izdeva pagājušajā gadā.

2010. gada rudenī bija paredzēts "Faithless" koncerts Rīgā, taču Maxi Jazz veselības problēmu dēļ tas tika pārcelts uz vēlāku laiku. Tomēr konkrēts koncerta datums tā arī netika izziņots. Iepriekš "Faithless" Rīgā uzstājās 2007. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!