Foto: DELFI
Otrdienas rītā sniegs daudzviet Latvijas teritorijā apgrūtina braukšanu, portālu “Delfi” informēja VAS “Latvijas Valsts ceļi”. Patlaban nedaudz snieg Vidzemē, Latgalē un Kurzemē.

Sniegotajos ceļa posmos tehnika tīra un kaisa brauktuves. Sākot no pulksten 3:00 ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 110 VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” ziemas dienesta tehnikas vienības.

Patlaban braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti Ainažu virzienā no Berģiem līdz Gaujas tiltam un no Tūjas krustojuma līdz Ainažiem, kā arī Siguldas virzienā, posmā no Rīgas līdz Vangažiem. Sniegs autovadītājiem braukšanu apgrūtina arī Valmieras virzienā no Stalbes līdz Valkai un uz Rīgas apvedceļiem posmos Baltezers-Saulkalne un Salaspils-Babīte.

Tāpat braukšanas apstākļi ir apgrūtināti Latgales pusē, Daugavpils virzienā no Nīcgales līdz Pāterniekiem, no Varakļāniem līdz Terehovai un no Grebņevas līdz Medumiem. Savukārt Bauskas virzienā braukšana apgrūtināta no Rīgas līdz Iecavai, bet Jelgavas virzienā - visa maršruta garumā.

Vēl sarežģīti braukšanas apstākļi ir Liepājas virzienā no Rīgas līdz Anneniekiem un no Saldus līdz Grobiņai, kā arī Ventspils virzienā. Tur braukšana apgrūtināta no Rīgas līdz Strazdei un no Talsiem līdz Usmai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apmierinoši braukšanas apstākļi ir vien Bauskas, Liepājas, Saldus, Jēkabpils, Alūksnes un Limbažu apkaimēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!