Foto: DELFI
Naktī uz svētdienu uzsnigusī nelielā sniega kārta un putenis ir apgrūtinājis satiksmi Vidzemes centrālajā daļā un Zemgalē, portālam "Delfi" atzina VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Satiksmi apgrūtina tas, ka snieg nepārtraukti, tādēļ līdzko vienā ceļa posmā segums ir nokaisīts un notīrīts, drīz to ir nepieciešams atkal darīt. Papildus grūtības sagādā putenis.

Pēc plkst. 11. "Latvijas Valsts ceļi" norādīja, ka braukšana ir apgrūtināta ne tikai Vidzemes centrālajos rajonos, bet arī vietām Kurzemē. Tā kā ceļu uzturēšanas līmenis valstī ievērojami atšķiras, tad vietām ceļi var būt apledojuši un sniegoti.

Neilgi pēc plkst. 11 esošā informācijas liecina, ka apgrūtināti braukšnas apstākļi ir uz atsevišķos Rīga - Ainaži, Sigulda - Igaunijas robež un Skulte - Liepāja posmos. Tāpat apgrūtināta ir braukšana visos Bauska - Lietuvas robeža posmos, kā arī virknē reģionālo un vietējo ceļu Rīgas, Jelgavas, Dobeles, Liepājas, Limbažu, Ogres un Ventspils rajonos.

Tikmēr Rīgā satiksmes problēmu vispār nav. Rīgas domes Satiksmes vadības departamentā portālam "Delfi" pastāstīja, ka jau 4.30 ielās devušās sniega tīrāmās mašīnas. Tādēļ nekādu problēmu svētdienas rītā nav.

Svētdienas naktī daudzviet Latvijā ir uzsnigusi neliela sniega kārta. Šajā sezonā šī ir viena no pirmajām reizēm, kad ir uzsnidzis sniegs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!