Foto: AFP/Scanpix

Snigšana un apledojušies ceļi dažviet trešdienas rītā apgrūtina autovadīšanu, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" informācija.

Rīgas apkārtnē apgrūtināta braukšana ir uz apvedceļiem Baltezers – Saulkalne un Salaspils – Babīte, tur snieg un ceļš ir apledojis, ko kaisa. Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Strazde un posmā Talsi - Ventspils. Tur vietām puteņo un brauktuves kaisa.

Apledojis ceļš Liepājas virzienā ir posmā Rīga – Saldus un posmā Skrunda – Liepāja, grūti izbraucami ceļi ir arī Jelgavas virzienā. Bauskas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Iecava, Daugavpils virzienā - posmā Rīga - Ogre.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Vangaži, tur snieg un brauktuves kaisa. Apmierinoši braukšanas apstākļi ir Valmieras virzienā, kur ceļš ir sauss. Ainažu virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Berģi – Saulkrastu apvedceļš.

Pa reģionālajiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Rīgas, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Kuldīgas, Liepājas, Talsu un Ventspils apkārtnēs. Autoceļš apledo, vietām sniegots. Brauktuves tīra un kaisa.

Atbildīgie dienesti mudina izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērot distanci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!