Foto: LETA

Naktī uz trešdienu, pulksten 2.03, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu par degošu giroskūteri Rēzeknē, informēja dienestā.

Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatējuši, ka vienā no ēkas dzīvokļiem deg giroskūteris, dīvāns un sadzīves mantas 10 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējušies trīs cilvēki, bet ugunsdzēsēji evakuējuši vēl sešas personas.

Ugunsgrēkā cietis cilvēks, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Pulksten 2.42 ugunsgrēks likvidēts.

Otrdien, 10. decembrī, pulksten 21.27 VUGD saņēmis izsaukumu uz kādu dzīvojamo ēku Rīgā, kur, kā liecinājusi sākotnējā informācija, no viena ēkas dzīvokļa nākuši dūmi. Ugunsdzēsēji ierodoties konstatējuši, ka ugunsgrēks izcēlies vienā no ēkas dzīvokļiem.

Izmantojot izbīdāmās kāpnes, ugunsdzēsēji iekļuvuši dzīvoklī un no sadūmotajām telpām izglābuši vienu cietušu cilvēku. Cietušais nodots NMPD. Pulksten 22.04 ugunsgrēks likvidēts. Tajā 0,4 kvadrātmetru platībā dega sadzīves mantas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!