Pirmdien, 1.oktobrī, portāla www.DELFI.lv visu laiku komentētākais materiāls sasniedzis 10 tūkstošus lasītāju atsauksmju. Šis notikums pierāda DELFI portāla lomu virtuālu publisku diskusiju kultūras un virtuālu interešu kopienu veidošanā Latvijas Internetā.
Žurnāla “Rīgas laiks” darbinieka Ilmāra Šlāpina komentārs “Kam mums Dailailama?” tika publicēts “DELFI Versiju” rubrikā šā gada 20.jūnijā. Kopš tā laika pie šā raksta neliels DELFI lasītāju loks ar kopējām interesēm praktiski katru dienu turpināja virtuālu diskusiju. Pārsvarā tiek apspriestas ezotēriska rakstura publikācijas un izdevumi, kā arī notiek domu apmaiņa par globāliem un lokāliem notikumiem, izmantojot gan savus spriedumus, gan dažādus autoritāšu citātus, kuri tiek ņemti kā no akadēmiska, tā esejistiska rakstura avotiem. Minētais virtuālais domubiedru pulciņš sevi dēvē par “Pilsētu”.

DELFI redakcija, apsveicot ar desmittūkstošo atsauksmi, novēl “Pilsētai” arī turpmāk izmantot DELFI kā vidi domu apmaiņai par jūsuprāt, būtiskiem notikumiem, procesiem un idejām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!