Foto: JurisRossPhotography/Publicitātes foto
Portāls "Delfi" un žurnāls "Rīgas Laiks" 29. un 30. jūnijā sarunu festivāla "Lampa" ietvaros kopīgi rīkos divas diskusijas par uzticēšanos.

"Delfi" nacionālo ziņu redakcijas pārstāvji Katrīna Žukova un Filips Lastovskis divu dienu garumā veidos reportāžas no Cēsu pils parka, tāpat portālā būs vērojamas arī "LMT Straume" nodrošinātās diskusiju video tiešrraides.

Piektdien, pulksten 18.00, uz skatuves "Apgaismo" notiks "Delfi" un "Rīgas Laiks" rīkotā diskusija "Kā iespējama uzticēšanās starp Austrumiem un Rietumiem?" Tajā "Rīgas Laika" izdevējs Arnis Rītups sarunāsies ar pazīstamajiem Krievijas polittehnologiem Gļebu Pavlovski, Jefimu Ostrovski, kā arī vienu no Krievijas vadošajiem speciālistiem Ķīnas jautājumos Broņislavu Vinogrodski.

Savukārt sestdien, pulksten 16.00, uz skatuves "Dots" notiks Rītupa vadītā saruna "Uzticēšanās krīze Rietumos?" Tajā piedalīsies bijušais Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess un ievērojamais britu sociologs Teodors Šaņins.

Vairāk par "Delfi" rīkoto diskusiju dalībniekiem iespējams uzzināt šeit, bet visa festivāla programma pieejama šeit.

Tāpat portāla "Delfi" nacionālo un biznesa ziņu redaktors Filips Lastovskis piedalīsies divās diskusijās: 29. jūnijā, Zviedru teltī, pulksten 14.00 Latvijas Žurnālistu asociācijas rīkotajā sarunā "Vai uzticamies medijiem, vai uzticamies žurnālistam?", bet 30. jūnijā, pulksten 14.00, Eiropas Kustības Latvijā rīkotajā sarunā par Eiropas Savienības līdzekļu izmantošanu "Skat, tur nauda žāvējas!".

"Delfi" aicina apmeklēt sarunu festivāla "Lampa" diskusijas klātienē, vai sekot tām līdzi portālā "Delfi" visas dienas garumā 29. un 30. jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!