Sabiedrības par atklātību "Delna" direktore kopš 1.oktobra ir Laura Miķelsone, informēja "Delna".
Līdz šim Miķelsone ir līdzdarbojusies vairāku jaunu uzņēmumu veidošanā, strādājusi par organizāciju konsultanti SIA "Spring Valley", kā arī Ekonomikas ministrijā Ārējo ekonomisko attiecību un tirdzniecības politikas departamentā par Pasaules Tirdzniecības organizācijas nodaļas vadītāju.

Viņa ir ieguvusi maģistra grādu starptautiskajās attiecībās Vorikas universitātē Lielbritānijā, kā arī absolvējusi Rīgas Ekonomikas augstskolu.

"Desmit gadu pastāvēšanas laikā, "Delna" ir kļuvusi par vienu no vadošajām nevalstiskām organizācijām Latvijā, kas kompetenti rada un aizstāv pretkorupcijas un valsts demokrātiskas pārvaldes iniciatīvas. [..] Par spīti šaubu un neuzticības mākoņiem, kas tiek apzināti veidoti ap "Delnu", es ceru, "Delna" būs ilgtspējīga un Latvijas sabiedrībā novērtēta nevalstiskā organizācija," pauž Miķelsone.

Pēc tam, kad Roberts Putnis pēc četru gadu darba atstāja padomes priekšsēdētāja amatu, 2008. gada martā kopsapulce mainīja "Delnas" vadības struktūru, nodalot padomes priekšsēdētāja un direktora amatus. Par padomes priekšsēdētāju ievēlēja Lolitu Čigāni.

"Sabiedrība par atklātību - Delna" ir sabiedriskā labuma biedrība, kas kopš 1998. gada darbojas labas pārvaldības un pretkorupcijas jomā. "Delna" ir starptautiskās organizācijas "Transparency International" Latvijas nodaļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!