Foto: LETA

Saeimas deputāte no Reformu partijas (RP) Daina Kazāka tuvākajā laikā gatavojas uzrakstīt iesniegumu partijai "Vienotība" par uzņemšanu politiskajā spēkā.

Politiķe cer, ka tiks uzņemta partijā un tiks iekļauta partijas kandidātu sarakstā 12.Saeimas vēlēšanām, sacīja deputāte.

Kazāka izšķīrusies par šo soli, lai varētu turpināt aizstāvēt tās vērtības, kuras viņa aizstāvējuši līdz šim - cilvēktiesības, tostarp sieviešu, reproduktīvās un vecāku tiesības. Tāpat politiķe vēlas ar darbību politikā atbalstīt situācijas uzlabošanu demogrāfijas jomā.

Kā ziņots, astoņi RP politiķi 19.maijā "Vienotības" valdes sēdē tika uzņemti šīs partijas sastāvā. "Vienotībā" tika uzņemti RP pārstāvji - Saeimas deputāti Zanda Kalniņa-Lukaševica, Inese Lībiņa-Egnere, Kārlis Eņģelis, Jānis Ozoliņš, Vilnis Ķirsis un Romualds Ražuks. Tāpat "Vienotībā" iestājās ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs un iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis.

Ekonomikas ministrs Vjačeslavs Dombrovskis turpinās pildīt RP valdes priekšsēdētāja pienākumus un "Vienotībā" iestāsies vēlāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!