Uzņēmumu reģistrā ceturtdien reģistrēta politiskā apvienība "Ražots Latvijā", ko veido trīs politiskās partijas: policistu arodbiedrības līdera Agra Sūnas vadītā kustība "Solidaritāte", Ata Apiņa vadītā "Ražotāja Latvijā" un Edgara Jansona vadītā "Demokrāti.Lv", informē apvienība.

Par apvienības valdes priekšsēdētāju ir ievēlēts Apinis.

Pievienoties apvienībai plānojot arī vēl citas politiskās partijas un, kā optimistiski norāda Apinis: "Var gadīties, ka mēs kļūsim par lielāko politisko apvienību Latvijā."

Apvienības pamatmērķis ir "padarīt Latviju par ražojošu valsti, lai novērstu sociālo katastrofu, graujošo bezdarbu, atjaunotu Latvijas ekonomiku un mazinātu atkarību no starptautiskajiem aizdevējiem".

Apinis norāda, ka "atšķirībā no esošajiem politiķiem, mēs zinām, kā radīt darbavietas un saprotam, ka nauda nerodas pati no sevis Valsts Kases pagrabos". "Mums ir cita vērtību sistēma, mēs nevēlamies dzīvot tādā valstī, par kādu to ir pārvērtuši iepriekšējo gadu solītāji," deklarē jaunās apvienības vadītājs.

Apvienības biedru skaits pārsniedzot 1000.

Apvienība piektdien plkst. 20.00 sākšot "Brīvības sardzi" - apvienības biedri ar suņiem patrulēs ap Brīvības pieminekli pēc oficiālās sardzes laika beigām. "Pasākuma nozīmi katrs var izprast pats," mīklaini norāda apvienība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!