Foto: Shutterstock
Festivāla "Lampa" diskusijā "Digitālā bērnība" tās dalībnieki spriedīs par normas robeža bērna saskarsmei ar digitālo vidi un par to, vai grāmatu var aizvietot ar interaktīvu spēli. Diskusijai tiešraidē iespējams sekot līdzi portālā "Delfi".

Diskusiju vada dūla Kristīne Gaugere.

Sarunā piedalās Ņikita Bezborodovs, BKUS Bērnu psihiatrijas klīnikas vadītājs, RSU docētājs, Pusaudžu resursu centra attīstības vadītājs, Līva Kalnača, sociālo mediju un digitālās vides pētniece, Dina Pētersone, "Cēsu Jaunās skolas" direktora vietniece, Ernests Purs, Cēsu jaunās skolas 8.klases skolēns, kā arī Vineta Sprugaine, LVRTC Korporatīvās komunikācijas vadītāja.

Jau vēstīts, ka festiāls "Lampa" notiks Cēsīs 9. un 10. jūnijā. Ieeja festiālā ir bez maksas. Daļa no pasākumiem būs vērojami arī tiešraidē, tostarp portālā "Delfi".

Festivālā ar diskusiju "Par kādu mediju saturu esam gatavi maksāt?" piedalīsies arī portāls "Delfi". Plašāka informācija par to pieejama šeit.

Iepazīties ar pilnu festivāla programmu iespējams mājaslapā www.festivalslampa.lv, kā arī mobilajā lietotnē. Sastādīt savu festivāla programmu būs iespējams gan festivāla mājaslapā, gan mobilajā lietotnē, izmantojot rīku "Mana programma".

Praktiski padomi festivāla apmeklētājiem pieejami šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!