Foto: Publicitātes attēli
Piektdien Latgales kongresa laikā notiek diskusija "Latgales politiskais barometrs: Latgales politika pirms un pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā". Pasākuma tiešraidi iespējams vērot arī portālā "Delfi".

Tajā piedalīties aicināti līderi tiem desmit politiskajiem spēkiem, kuru reitings saskaņā ar publiski pieejamajiem SKDS aptauju rezultātiem 2022. gada visos pirmajos trīs mēnešos nav bijis zem 2%.

Diskusijā piedalīsies Rihards Kozlovskis (JV), Edgars Tavars (ZZS), Edmunds Teirumnieks (NA), Jānis Krišāns (S), Mārtiņš Bondars (AP), Antoņina Ņenaševa (P), Aldis Bukšs (K), Vilis Krištopans (LPP) un Juris Viļums (LRA).

Diskusiju vadīs žurnālists Jānis Domburs.

Katram politiskajam spēkam būs iespēja sniegt savu redzējumu par to, kas līdz šim ir izdarīts un kas būtu jāizdara tuvāko piecu gadu laikā Latgales attīstībā un sociāli ekonomiskās nevienlīdzības risināšanā.

Latgales kongresa diena iedibināta par godu 1917. gada 27. aprīļa Latgales latviešu kongresam un tā pieņemtajiem lēmumiem, kas bija nozīmīgs solis ceļā uz vienotas un neatkarīgas Latvijas valsts izveidi 1918. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!