Foto: Publicitātes attēli
Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra otrdien aicina uz diskusiju par Latvijas un Ķīnas sadarbības iespējām jaunatnes jomā.

Pasākums notiks plkst. 16.00 Eiropas Savienības mājā (Aspazijas bulvāris 28, Rīga, 1. stāvs), informēja pasākuma rīkotāji.

2011. gads ir ES-Ķīnas Jaunatnes gads. Šī gada laikā jau ir notikuši vairāki pasākumi, kuru ietvaros jauniešiem no Eiropas un Ķīnas bija iespēja satikties, labāk iepazīt vienam otru un kopīgi attīstīt sadarbību.

Arī vairāki dalībnieki no Latvijas ir bijuši aktīvi iesaistīti ES-Ķīnas Jaunatnes gada pasākumos, tādēļ diskusijā atskatīsies uz notikušo, iepazīsies ar Latvijas dalībnieku iespaidiem un pārdomām, stāstīs, kā Ķīnā darbojas jaunatnes joma, kādas ir galvenās kultūru atšķirības un kādas ir Latvijas un Ķīnas jauniešu sadarbības iespējas nākotnē.

Diskusijā piedalīsies Rīgas Stradiņa universitātes Konfūcija centra pārstāve Una Aleksandra Bērziņa, Jaunatnes padomes pārstāves Agnija Jansone, Madara Apsalone, Līga Rudzīte un Studentu apvienības pārstāvis Jānis Ābele.

Uz diskusiju laipni ir aicināts jebkurš. Pasākuma laikā būs pieejama garda ķīniešu tēja un saldumi. Ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!