Piektdienas agrā rītā Dobelē bojā gājis kāds 53 gadus vecs vīrietis, kuram virsū uztriecās vieglā automašīna, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā (VP).

Negadījums noticis ap pulksten 2:48 rītā pie pagrieziena uz Ķestermeža estrādi. Pagaidām neidentificēts autovadītājs ar vieglo automašīnu "Volvo V50" uzbrauca 1961.gadā dzimušajam gājējam, kurš turpat mira no triecienā gūtajām traumām. Autovadītājs notikuma vietu pameta.

Aizvadītāja diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši arī velosipēdisti. Viens no tiem ir kāda 1932. gadā dzimusi sieviete, kura netālu no Ainažiem braucamo daļu šķērsoja, nepārliecinoties par auto plūsmu un izbrauca priekšā 1976.gadā dzimuša vīrieša vadītajam "Audi". Sieviete guvusi traumas un nogādāta slimnīcā.

Tāpat slimnīcā ar traumām nogādāts kāds 1959.gadā dzimis vīrietis, kurš Pļaviņu novadā uz A6 ceļa nespēja savaldīt spēkratu, nobrauca no ceļa un apgāzās.

Vairāki cilvēki ceļu satiksmes negadījumos cietuši Rīgā. Piektdienas rītā pulksten 8:43 Matīsa ielā 29 sadūrās automašīnas "Hyundai" un "Ford". Avārijā cieta 1993.gadā dzimusi pasažiere, kas nogādāta slimnīcā. Savukārt Jaunciema gatvē sadursmē ar automašīnu cietusi 1984.gadā dzimusī motocikla vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Pavisam aizvadītajā diennaktī fiksēti 77 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Pie stūres alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā sēdušies 20 autovadītāji. Savukārt par ātruma pārsniegšanu noformēti 257 protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!