Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL), kuram iknedēļas intervijas priekšvēlēšanu laikā atteica Latvijas Radio, pieņēmis "Radio 101" uzaicinājumu un ik trešdienas pēcpusdienu sniegs tiešā ētera intervijas šai radiostacijā, portālu "Delfi' informēja premjera preses sekretāre Līga Krapāne.

Intervijas notiks laikā no pulksten 15.45 līdz 16, un šāds sadarbības modelis plānots līdz šīs valdības darbības beigām, informē Krapāne. Pirmā intervija tiešraidē notiks nākamtrešdien.

"Šobrīd norit intensīvs darbs pie nākamā gada budžeta veidošanas, kas saistās ar virkni izšķirošu un dažādām sabiedrības grupām būtisku jautājumu izskatīšanu. Tieši tādēļ, lai sabiedrība nepastarpināti varētu uzzināt tai nozīmīgas valdības darba aktualitātes, šāda tieša komunikācija ar radio ir ļoti nepieciešama. Vēlēšanu tuvums neaptur valdības darbu," uzsver Dombrovskis.

Krapāne atgādina, ka Dombrovskis regulāri ik nedēļu sniedz intervijas arī radio SWH un LNT raidījumam "900 sekundes".

Jau ziņots, ka Latvijas Radio nolēmis vairs neaicināt uz iknedēļas intervijām premjeru Dombrovski, jo nevēlas priekšvēlēšanu laikā viņam dot privilēģiju kā vienīgajam politiķim uzstāties radio katru nedēļu,

Premjera pārstāve pēc LR lēmuma neaicināt Dombrovski katru nedēļu pauda, ka šāda LR rīcība esot nesaprotama, jo Saeimas vēlēšanu tuvums jau neapturot valdības darbu, bet radio klausītāji ierastajā laikā turpmāk nevarēs no premjera saņemt atbildes uz viņus interesējošiem jautājumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!