Foto: F64
Premjers Valdis Dombrovskis (JL) savai biroja vadītājai Olitai Augustovskai izteicis rakstisku piezīmi apstiprināja premjera preses sekretāre Līga Krapāne.

Piezīme izteikta saistībā ar viņas saraksti ar Rīgas pilsētas izpilddirektoru Juri Radzeviču (LPP/LC) par protestētājiem tā dēvētajā telšu pilsētiņā iepretim Ministru kabinetam.

Jau ziņots, ka valdības vadītājs iepriekš solīja vērtēt savas biroja vadītājas rīcību, ja apstiprināsies, ka viņa pārkāpusi doto mandātu sarunai ar Rīgas domes pārstāvjiem par tālāko rīcību saistībā ar "telšu pilsētiņas" iemītniekiem.

Dombrovskis iepriekš uzsvēra, ka Augustovskai bija jārunā ar Rīgas domes pārstāvjiem tikai par tiem jautājumiem, kas bija minēti premjera biroja oficiāli nosūtītajā vēstulē pašvaldībai, proti, par sociālo dienestu iesaisti "telšu pilsētiņas" iemītnieku situācijas risināšanā.

Savukārt publiskajā telpā parādījās sarakste starp Radzeviču un Augustovsku, kas liecināja, ka premjera biroja vadītāja vēlējusies izdzenāt "telšu pilsētiņas" protestētājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!