Foto: Publicitātes foto
Turpinot attīstīt Centrāleiropas transporta koridoru, "Stena Line" palielinājis prāmju reisu skaitu starp Liepāju un Trāvemindi (Vāciju), pavēstīja kompānijā.

No 31. marta maršrutā Trāveminde-Liepāja sāks kursēt papildu prāmis "Stena Nordica", tā nodrošinot vairāk reisu un lielāku pārvadājumu kapacitāti.

"Satiksme no Baltijas valstīm uz Centrāleiropu un Skandināviju ir stratēģiski svarīga uzņēmumam "Stena Line". Mēs prognozējam pieaugošu pieprasījumu kravas pārvadājumu pakalpojumiem uz Baltijas valstīm un no tām. Maršruts tiek attīstīts, lai stiprinātu pozīciju tirgū un piedāvātu klientiem augstāko pakalpojumu servisu," pauda uzņēmuma Baltijas jūras ziemeļu reģiona tirdzniecības direktors Ēriks Tulins (Erik Thulin).

Prāmis "Stena Nordica" maršrutā Liepāja-Trāveminde kursēs kopā ar prāmi "Urd". Tā pirmā atiešana būs 31. martā no Trāvemindes ostas Vācijā. Turpmāk "Stena Line" šajā maršrutā nodrošinās jaunu prāmju kursēšanas grafiku ar 10 iknedēļas reisiem starp Liepāju un Trāvemindi.

"Šo gadu sākām ar divu transporta koridoru izveidi un nostiprināšanu Baltijas jūras reģionā: Liepāja ir stratēģiski izvēlēta kā vārti uz Centrāleiropu, bet Ventspils pozicionēta kā tilts uz Skandināviju," norādīja kompānijā.

Iepriekš prāmis "Stena Nordica" kursēja maršrutos Karlskrūna-Gdiņa un Holiheda-Dublina, kā arī tika izmantots kā papildu prāmis, aizstājot apkopē esošos "Stena Line" prāmjus.

"Stena Line" ir Zviedrijas uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Gēteborgā. Prāmji apkalpo 22 maršrutus, kas savieno 10 valstis, ik gadu pārvadājot aptuveni septiņus miljonus pasažieru, 1,5 miljoni mašīnu un divus miljonus kravas vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!