Foto: LETA

Sarkandaugavas pārvada būvdarbi tuvojas noslēgumam, tāpēc Rīgas domes Satiksmes departaments veic satiksmes organizācijas izmaiņas transporta plūsmu skartajās ielās. Tuvākajās dienās Duntes un Bukultu ielas krustojumā tiks ierīkots luksofors, portālu "Delfi" informēja departamentā.

Plānots, ka līdz ar pārvada atklāšanu pieaugs satiksmes intensitāte Ganību dambja, Tilta, Duntes un Tvaika ielas krustojumā, kā arī strukturāli mainīsies transportlīdzekļu braukšanas virzieni šajā krustojumā.

Lai atvieglotu satiksmi minētajā vietā, jau savlaicīgi – pusotru kilometru pirms šī satiksmes mezgla – Duntes un Bukultu ielas krustojumā tiek ierīkots luksoforu objekts.

Atbilstoši regulējamā krustojuma prasībām tiks mainīts ceļu horizontālais apzīmējums. Tiks uzstādīts sarkanā krustiņa luksofors, lai informētu transportlīdzekļa vadītājus par pretējā braukšanas virziena luksoforu signālu.

Līdz ar regulējamā krustojuma izveidi autovadītājiem Duntes ielā virzienā no Centra būs iespēja izvēlēties maršrutu pa Bukultu ielu un Ganību dambi, lai vēlāk ērti nogrieztos pa kreisi uz Tvaiku ielu.

Krustojuma pārveides darbus plānots pabeigt apmēram nedēļas laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!