Foto: Shutterstock

"Dzertuve, ēstuve, mīztuve un vemtuve. Prasta, sekla un netīra vieta," pirms teju divām nedēļām tviterī rakstīja Rīgas domes deputāte Ieva Brante (NA/LRA), kura izvēlējusies rudenī kandidēt Saeimas vēlēšanās. Domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis gan norāda, ka pilsētas viesi tieši tīrību akcentē kā vienu no acīs krītošākajām Rīgas iezīmēm, arī domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas priekšsēdētāja vietniece Laima Geikina (PP) norāda, ka tīrības jautājums nav starp aktuālākajiem.

Pēc šī ieraksta publicēšanas Brante portālam "Delfi" saka, ka ar kolēģiem vairākkārt Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejā esot akcentējusi "vajadzību organizēt nakts atpūtu Vecrīgā un piedāvāt kvalitatīvu atpūtu arī vēlajās stundās". Viņa arī aktualizējusi un lūgusi sakārtot sabiedrisko tualešu pieejamību Vecrīgā un to tīrību.

Runājot par risinājumiem, deputāte norāda, ka šajā gadījumā ir vairākas idejas, taču tās nav nedz ātras, nedz "uz sitienu". Viena no tām – pārdomāts nakts izklaižu piedāvājums un izklaižu koordinēta pieskatīšana.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!