Rīgas Ebreju kopienas valde pieņēmusi paziņojumu, kurā norobežojas no sava priekšsēdētāja Grigorija Krupņikova politiskajām aktivitātēm. "Kopienas valde paziņo, ka Krupņikova kunga politiskajām aktivitātēm nav nekāda sakara ar viņa pildītajiem Rīgas Ebreju kopienas priekšsēdētāja pienākumiem, un tās nepauž kopienas nostāju, jo tādas vienotas nostājas kopienā vispār nav," teikts paziņojumā.
Rīgas Ebreju kopienas valdes paziņojumā arī uzsvērts, ka "kopiena, kas nav politisks veidojums un nekādā veidā neiejaucas savu biedru politiskajā nostājā, nevar pieļaut, lai to saistītu ar jebkuru konkrēto politisko spēku".

Latvijas Bankas prezidents Einars Repše ir gatavs uzņemties jaunas labējas partijas veidošanu, taču par to vēlas saņemt vienreizēju honorāru, darbu uzsākot. Starp naudas meklētājiem un vācējiem Repše žurnālistiem pagaidām minējis būvfirmas "Velve" prezidentu Andri Kreisleru, informācijas tehnoloģiju uzņēmuma "Dati" prezidentu Valdi Lokenbahu un Rīgas Ebreju kopienas priekšsēdētāju Krupņikovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!